2 September 2021

Welkom op deze blog. Wat doet het deugd om te mogen schrijven dat ik weer start! Dat er heel wat staat te gebeuren! En dat ik er zin in heb! Op deze blog zal ik heel graag projecten aankondigen die komende zijn. Er staat heel wat op de planning: culinaire theebelevingen, een zangavond in thema, een ochtend bloemschikken, … en wie weet wat komt er nog allemaal op ons pad. Op deze blog zal ik ook foto’s posten van al die gezellige deugddoende momenten in de hoop dat jij er zo lekker warm van wordt dat je zin krijgt om eens deel te nemen aan een van onze belevingen. Of misschien ben jij het die hier iets organiseert? Twijfel niet om je te informeren. 2 september.. De start van een nieuw schooljaar maar ook de start van een nieuw begin voor mij.. Vonk atelier komt eraan..

Joppe Bestevaar, Wout Gooris en Stefaan Claeys gaven het beste van zichzelf in onze serre afgelopen maandagavond. Joppe creëerde klankvelden om bij weg te dromen. Uitgestrekte minimalistische landschappen ontstaan op de installatie van Stefaan Claeys wanneer hij de improvisaties van Wout Gooris naar het doek vertaalt met verf en meer. Gooris zingt met een focus op boventonen en begeleidt zichzelf op Indisch harmonium en synthesizer. Het resultaat was een trip voor oor en oog. Jongens, wij hebben genoten!

Veel liefs!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.