Muziekbegeleiding

Muziekbegeleiding, dat is weten met wie we samenwerken. Omdat we zo voor jou een muzikaal aanbod kunnen creëren waarvan jij deugd hebt. Leren op jouw maat.

Jouw muzikaal traject

Ook zijn jouw ervaringen, jouw muziekkeuze en jouw lerend tempo uniek. Zo wordt het ook jouw muzikaal traject. Want deze muziekbegeleiding is voor iedereen. En dit zonder notenleer. Je hoeft eigenlijk helemaal niets te kunnen.

We zetten ontzettend graag jouw eigenheid, kracht en talent centraal.

Muziekbegeleiding is inspelen op de mogelijkheden die jij op dit moment hebt. Om jou in de lessen zodanig te begeleiden dat je in staat bent te spelen wat je graag speelt, te zingen wat je graag zingt.

Daarom vinden we het bij Vonk Atelier dan ook  belangrijk om zicht te hebben op wat jij wil, wat jouw tempo is. En om op basis daarvan

  • een groeicurve te creëren;
  • doelen te stellen;
  • uitdagingen aan te gaan;
  • jouw eigenwaarde te doen groeien;
  • jouw zelfwaarde een boost te geven;
  • podiummomenten in te schatten en ongedwongen aan te moedigen, enzovoort.

In de privésfeer en bij medewerkers in bedrijven

Bij Vonk Atelier ben je aan het juiste adres voor muziekbegeleiding in de privésfeer en binnen bedrijven. Deze begeleiding omvat:

  1. zang en het leren spelen van een instrument.
  2. Maar zeker ook de beleving van muziek.

 

Muziek maken en zingen doen deugd

Een ongelooflijke geruststelling en zekerheid is dat muziek maken en zingen geen enkele negatieve bijwerking kunnen hebben. Integendeel!

Goed nieuws dus voor werkelijk iédereen die graag muziekles wil volgen, of zijn of haar team wil versterken door muziek in te zetten. Want muziek studeren scherpt de luister -en taalvaardigheid aan, de aandacht en het geheugen. Ook ruimtelijke, motorische en wiskundige vaardigheden verbeteren. 

Geregeld zingen is werken aan je buikspieren,  is energie krijgen, out of the box en creatiever denken.

Geregeld zingen is je longcapaciteit vergroten, meer zuurstof als je ademt. Deugd hebben.

Je overtuiging om muziek te maken mag er zijn! Je bent welkom.