Voor iedereen

Muziekbegeleiding voor iedereen. Iedereen wil zeggen: jij ook!

Jong en oud. Je hoeft niets te kunnen of aanleg te hebben. Zelfs geen notenleer. De enige voorwaarde is dat je goesting hebt in muziek of erin verrast wil worden.

Dit impliceert dat je ervoor openstaat om te willen/durven groeien. Onzeker zijn of bang zijn voor dit traject is een troef! Net dát maakt de succeservaring (groter).

Binnen je bedrijf, in groep of privé.

Binnen je bedrijf

Run jij een team binnen een bedrijf en wil jij het graag versterken? Wil jij jouw team nog harder laten samenwerken? Droom je van een traject dat blijvend inzet om je werkkrachten individueel, maar vooral ook sámen, aandacht te geven, zowel fysiek als mentaal?

Als jij nog meer verbinding wil scheppen op de werkvloer, jouw team nog straffer wil doen samenwerken, dan wil Vonk Atelier er een fameuze steen toe bijdragen om mee onderdeel te zijn van jouw fantastische plan. Door het traject op maat is dit concept niet enkel een gebeuren dat instant werkt, maar vooral ook een keuze die ook op langere termijn zijn vruchten afwerpt.

Elkaar ontmoeten op de werkvloer buiten de context, opnieuw en opnieuw. Ik kijk ernaar uit om jouw team écht te leren kennen.

Gezellig serrezingen

Wist je dat zingen een goed gevoel geeft? Dat zingen in staat is om magische toeren uit te halen met je gezondheid en je mentaal welzijn? En heb jij goesting om dat te ondervinden zonder druk, in een ontspannen kader en met gelijkgestemden?

Jouw kennis van noten, noch jouw muzikale achtergrond of ervaring in een koor zijn belangrijk. Goesting om te zingen is genoeg om hier ontzettend welkom te zijn. Bovendien kan je genieten van een welkomstglaasje en van vuren die je warm houden. Hoe zalig is het om een avondje uit te gaan en tegelijkertijd goed te zorgen voor je mentaal en fysiek welzijn?

Zegt jou dit wat? Heel welkom op de eerstvolgende editie van serrezingen!

Privélessen

Heb jij goesting om op eigen tempo een instrument te leren bespelen in een huiselijk kader? En speel jij liefst ook onmiddellijk de muziek die jij graag hoort, of je nu noten kan lezen of niet? Dan zijn deze privélessen voor jou, ongeacht je leeftijd, je mogelijkheden, je ervaringen.

Wij luisteren naar jou en schrijven muziek op maat uit, geheel aangepast aan wie jij bent en wat je nodig hebt om vlot te kunnen leren. Niets is zo leuk als snel te kunnen genieten van je inspanningen. Stapsgewijs verhogen we jouw mogelijkheden op het instrument.

Vind je structuur lastig? Heb je een rugzakje bij? Heb je faalangst of heb je het ergens moeilijk? Hier is ruimte voor binnen onze lessen. En met veel goesting en plezier vinden we overal wel iets op. Muziek maken met jou is ons doel.